Feesten en partijen

Een zaal nodig voor jouw feest?

Onze feestzaal in Rotterdam is voor verschillende feesten geschikt. Wij hebben één zaal van 650 m² tot onze beschikking die we geheel naar wens indelen en stijlvol voor jou decoreren. We toveren de zalen om tot een feestlocatie op maat. Heb je catering nodig voor jouw feest? Dan is dat voor Zuidport Events geen enkel probleem. Wij werken met professionele chef-koks die ieder gerecht heerlijk op smaak brengen alvorens deze te serveren. Wil je daarnaast gebruik maken van een fotograaf die bijzondere momenten voor jou vastlegt? Dan regelen we dat graag voor jou. We hebben verschillende fotografen in dienst die de mooiste momenten van jouw feest vastlegt. 

Catering

Catering op maat? Dan ben je bij ons op het goede adres. Van Afghaans tot Marokkaans; van Turks tot westers. Wij draaien ons hand nergens voor om. Jouw wens is bij ons in goede handen.

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Decoratie

Hip, modern, eigentijds, traditioneel, persoonlijk, of thema’s die iets wijken van de norm. Zuidport Events decoratieteam heeft een motto: alles kan niets moet!

Zuidport Events werkt samen met een ijverig decoratieteam samen die maar een doel voor ogen heeft en dat is van jouw interieur en locatie een existente eyecatcher te maken. Het decoratieteam voorziet in alle wensen en behoeftes van het bruidspaar. 

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Fotografie

Zuidport Events werkt samen met een fotograaf. Uiteraard kun je ook je eigen fotograaf regelen, maar je kunt ook onze fotograaf inhuren. Die weet alle ins-outs van ons pand en kan jullie speciale dag vastleggen voor altijd.

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Offerte aanvragen

Antwoord binnen 24 uur


bij Zuidport Events zit je aan het goede adres om een zaal te huren! Dit kan voor jouw bruiloft, feest of partij of zakelijk.

Of behoefte aan gezelligheid en samenhorigheid? Op doordeweekse dagen zullen wij koken voor bewoners die het niet breed hebben of in een sociaal isolement zijn en behoefte hebben aan wat gezelligheid en samenhorigheid. Iedereen is welkom!

©2021. Zuidport-Events. All Rights Reserved.