Zakelijk

Opzoek naar een ruimte voor een zakelijk evenement?

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige locatie in Rotterdam voor een zakelijk evenement moet u bij Zuidport Events zijn! U kunt bij ons terecht voor het organiseren van vergaderingen, congresgelegenheden, personeelsfeesten, teambuildingactiviteiten of brainstormsessies. Bij ons vindt u een inspirerende omgeving waar u met uw collega’s of zakenrelaties het maximale uit een vergadering of brainstormsessie kunt halen. Zuidport Events biedt verschillende faciliteiten die het mogelijk maken om een perfecte combinatie van ontspanning, plezier en inspiratie te creëren zodat u en uw collega’s het optimale uit uw zakelijke evenementen kunnen halen.

Catering

Catering op maat? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij draaien ons hand nergens voor om. Jouw wens is bij ons in goede handen.

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Decoratie

Hip, modern, eigentijds, traditioneel, persoonlijk, of thema’s die iets wijken van de norm. Zuidport Events decoratieteam heeft een motto: alles kan niets moet!

Zuidport Events werkt samen met een ijverig decoratieteam samen die maar een doel voor ogen heeft en dat is van jouw interieur en locatie een existente eyecatcher te maken. Het decoratieteam voorziet in alle wensen en behoeftes van het bruidspaar. 

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Fotografie

Zuidport Events werkt samen met een fotograaf. Uiteraard kun je ook je eigen fotograaf regelen, maar je kunt ook onze fotograaf inhuren. Die weet alle ins-outs van ons pand en kan jullie speciale dag vastleggen voor altijd.

Geef in de offerte aanvraag aan dat je hier interesse in hebt.

Offerte aanvragen

Antwoord binnen 24 uur


bij Zuidport Events zit je aan het goede adres om een zaal te huren! Dit kan voor jouw bruiloft, feest of partij of zakelijk.

Of behoefte aan gezelligheid en samenhorigheid? Op doordeweekse dagen zullen wij koken voor bewoners die het niet breed hebben of in een sociaal isolement zijn en behoefte hebben aan wat gezelligheid en samenhorigheid. Iedereen is welkom!

©2021. Zuidport-Events. All Rights Reserved.